Editről

Edit Sztazics Yogaflow founder
Edit Sztazics - a Yogaflow stúdió alapítója

"The body is your temple.

KEEP IT PURE AND CLEAN

FOR THE SOUL TO RESIDE IN."

- Patañjali


Edit Sztázics a nemzetközi Yoga Alliance által elismert  jóga oktató (500 RYS).

 

Edit 2008-ban ismerkedett meg a jógával a lélegzetelállító Baleár szigeten, Palma de Mallorcàn. Mindig is érdekelte a tudatos és egészséges életvitel és a jóga filozófiája. 5 év rendszeres jógázás után, 2013 -ban, Braziliàban részt vett egy 200 óràs Vinyasa jógatanár képzésen, a nemzetközileg elismert Find Balance Greenpath jógaprogram keretén belül. Tanárai David Lurey & Mirjam Wagner.

2017-ben, majd 2019-ben, Palma de Mallorcán, sikeresen elvégezte a 300 órás Advanced Yin & Yang Yoga - tanárképző programot. A képzés fókuszában a légzéstechnikák, Pranayama, az emésztési rendszer és Bhakti álltak.

 

Az elmúlt évek során számos továbbképzésen járt. Kiemelve néhányat - Yin yoga - Meridians - Mirjam Wagner, Thao of Ching - Nico Luce és Backbend -  Anabel Miranda.

2014 - óta gyakorolja a Tradícionális Thai Jóga masszázst is. Mestere, a britt származású Howard Evans, akinek tudása rendkívüli módon inspirálta, hogy jobban megértse az emberi szervezet fizikai működését és a meridiánok spirituális világát. 2016- ban, Zágráb-ban elsajátította a Craniosacralis terápia tudását, amit azóta is lelkesen gyakorol.

 

Edit az elmúlt években bejárta a világot. Több, mint egy évtizedet töltött külföldön, majd visszaköltözött szülővárosába, Pécsre, ahol szeretné megosztani utazásai során szerzett tapasztalatait és tudását . Edit Vinyasa Flow-t tanít a Yogaflow stúdióban,

több szinten és korosztálynak, angol és magyar nyelven.

Itt találod a részletes órabeosztást.

Tudj meg többet a vinyasa flow-ról