Halász judit

ashtanga jóga oktató

Halász Judit - Yogaflow - Ashtanga Yoga oktató
Halász Judit - Yogaflow - Ashtanga Yoga oktató

Az Ashtanga jóga a Patanjali szútráiban megírt 8 pillérre épül, alapvetően a szellemi átalakulás és a személyes fejlődés útja. Sri T. Krishnamacharya és Sri K. Pattabhi Jois indiai guruk az életüket szentelték ennek a dinamikus és tradicionális jóga stílusnak.

 

17 éves koromban kezdtem megismerkedni a jógával Édesanyám révén, aki akkor már régóta gyakorolt. Pécsen jártam egyetemre és a kezdetektől fogva rendszeresen jógáztam, mert nagyon fájt a hátam és nyugodt és kiegyensúlyozott szerettem volna maradni. Bárhol is éltem vagy utaztam, a jógagyakorlásomat mindig fenntartottam, és rövidesen az életem részévé vált.

Éreztem, hogy nagyon sokat segít a mindennapokban és hogy ez az az ösvény amin haladni szeretnék.

 

2015 márciusában elhatároztam, hogy elmegyek Mysoreba jóga tanárképzésre, mert szerettem volna a megtapasztalni az eredetnél, a bőrömön az Ashtanga jógát. Azóta napi szinten tanítok és gyakorolok, továbbá minden évben visszatértem elmélyíteni a tudásomat és bővíteni a tapasztalataimat.

 

Nemrég visszaköltöztem Pécsre, ahol a spirituális utam kezdődött sok évvel ezelőtt.

 

Összességében több mint 13 éve jógázom és szeretném megosztani a tudásomat és tapasztalataimat mindazokkal, akik érdeklődnek a jóga iránt, szeretnének kiegyensúlyozottak, egészségesek és boldogok lenni. 

 

Az Ashtanga Jóga tanári képzéseimet a

nemzetközi Yoga Alliance is elismerte (RYT 500)

 

Mindenkit szeretettel várok az órákra!

 

További információt az órákról itt olvashatsz, érdeklődhetsz;

H: www.judithalaszyoga.com

E: info@judithalaszyoga.com

M: +36705535445

IG: https://www.instagram.com/judithalaszyoga/

 

Namaste,

Halász Judit


tudj meg többet az Ashtangáról