Victor c. Fields

Táplálkozás és Életmód tanácsadó

Victor C. Fields, Táplálkozás és Életmód tanácsadó - Yogaflow
Victor C. Fields, Táplálkozás és Életmód tanácsadó - Yogaflow

Victor C. Fields - vagy ahogy annak előtte ismerte a világ Csuka Viktor – sokszínűségével hosszas felsoroláson keresztül lehetne példálózni. Már fiatalon egyszerre érdekelte a sport, a művészet, a tudomány, a technika, a természet meg úgy az egész világ. 

 

„Ha közelebb akarsz kerülni a megértéshez, előbb meg kell ismerned az embert, aki vagy és a világot, amiben élsz. És onnan már könnyű.” – mondja 

 

Dolgozott már szerencsejátékban, foglalkozott pénzügyi termékekkel, vállalkozott, tőzsdézett, verseket írt, és járt már öt kontinensen mire betöltötte a huszonhármat.

 

Az állandó szenvedélye mely nyomon kísérte mindvégig a táplálkozás és az emberi szervezet megértése volt. 2005-től édesanyja halála után figyelme az életmód és a civilizációs betegségek felé irányult. Emlékére változtatta meg nevét „Fields”-re,

mely szimbólumává vált elhivatottságának a prevenció és a tudatos életmód témájában. Pécs, 2017-ben lépett életébe mikor Gran Canaria szigetén élt (épp) és letelepedés gyanánt megpörgette a fölgömböt majd rábökött kis városunkra. 

 

„Egyetem van, természet közel! Mi baj lehet?!„ – mondta, majd

„…megannyi ország, és megannyi város után végül itt találtam otthonra.” – tette hozzá.

 

 

 

Megérkezése óta jelentkezett a PTE Egészségtudományi karára, hogy az általa annyit taglalt és körüljárt betegségeket egy új makróból is megismerhesse az Epidemiológia tudományán keresztül.

 

2017 óta állandó látogatója a Yogaflow-nak, és 2019 elején csatlakozott a csapathoz, mint Táplálkozás és Életmód tanácsadó. Havonta megrendezendő előadásain, vagy előre megbeszélt személyes konzultáción is találkozhattok vele. 

 

Célja, a tudatos életmód, természetes és tudományos megközelítésének egyesítése.   

 

 


  

Mottója, a híres japán mondás:  

 

“Fall down seven times, get up eight”


kapcsolat:

victor.fields@mail.com

+36-70-351-3132