Mira szalóky

Ringató terápia, Reiki mester

Mira Szalóky - Ringató terápia, Reiki mester - Yogaflow
Mira Szalóky - Ringató terápia, Reiki mester - Yogaflow

Szellemi útkeresésem első állomása és azóta is a mindennapi életem alapja a tradicionális Hatha Jóga, mely életformával 2001-ben egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg. A Jóga iránti szeretet és tisztelet odáig vezetett, hogy ne csak gyakorlói szinten műveljem, hanem megpróbálkozzak a tanítással is. Így elvégeztem 2011-ben Csíki Mariannál Gyermekjóga oktatói, majd 2015-ben a Mandala Jógastúdióban a Gerincjóga oktatói képzést.

 

A Reiki Usui® energiagyógyászattal 2010-ben ismerkedtem meg Olaszországban, mely óriási lendületet, energiát és hitet tett hozzá a jóga szellemiségén alapuló útkeresésemhez. 3 év kemény munkával a Mesterem mellet, 2014-ben megkaptam a Mesteri fokozatot, miközben belekóstolhattam a Reiki Karuna® rendszerébe is.

 

Gyermekem születése 2012-ben inspirált arra, hogy elsajátítsam a Thai Babamasszázs (2014) és a Tradicionális Thai Generál masszázs (2015) technikákat is.

 

Azonban szellemi éhségem még ezek után sem csillapult, szerettem volna egy olyan kezelési módot találni, amiben egyesíteni tudom az eddig megtanult technikákat, a mozgást, az energiát, és a lélek áramlását (azaz a fizikait, a szellemit és a lelkit). Így találtam rá a Ringató Terápiára (Holistic Pulsing), így 2018-ban elsajátítottam ennek a módszernek az eszközeit is.

Ringató masszázs terápia 

(Holistic Pulsing)

 

Ellazulás, Elfogadás, Áramlás, Légzés, Elengedés

 

A Ringatás egy gyengéd, de rendkívül erőteljes masszázsforma, mely elcsendesíti az elmét, ellazítja a testet és a lélek mély nyugalmi állapotba kerül. A kis és nagy hullámok segítenek felismerni az önmagunkon belüli áramlásokat, elakadásokat, így lehetőséget ad az elengedésre. Segíti az önmegismerést és az öngyógyító folyamatok felébresztését. 

 

Szalóky Mira

+36 30 9726 712