yoga for men

Yoga for Men at Yogaflow
Yoga for Men at Yogaflow

you can try vinyasa yoga for men with us

at yogaflow pécs


Edit teaches Yoga for Men every

Monday afternoon from :

 

17:00 - 18:00

 


and Wednesday evening:

 

18:30 - 19:30

 


You can sign up for Men's yoga classes:

+3670 424 4772

 Vinyasa classes are bilingual.

(instructions are both in English and Hungarian)

Learn more about Edit by reading her bio.

See our weekly yoga schedule here.


Sok férfi azt mondja: “Nem vagyok elég rugalmas, hogy jógázzak.” Pedig ez pont olyan, mintha azt mondanánk: “Nem vagyok elég erős, hogy súlyokat emelgessek.” Pont azért járunk jógázni – hogy hajlékonyak és erősek legyünk – ahogy azért járunk futni, hogy gyorsak legyünk, vagy azért járunk súlyt emelni, hogy erősek legyünk!

 

A jógapózok segítik lenyújtani, ugyanakkor megerősíteni a testedet – van bennük erő és dinamika is! A jógától hajlékonyabb, könnyedebb és sokkal erősebb leszel, anélkül, hogy tönkretennéd a testedet.  Türelmes és nyugodt gyakorlással hajlékonyabb és egészségesebb leszel, mint valaha is gondoltad volna!

 

A jógaóra igazából egyáltalán nem a mormogással, vagy üldögéléssel telik, sokkal több annál. Egy korábban hivatásos birkózó szerint a jógaórák egyes esetekben sokkal nagyobb kihívást jelentettek neki, mint a versenyre készülés. Néha alul fogsz maradni magaddal szemben, de ebből is rengeteget tanul az ember. A legtöbb férfi úgy jön jógaórára, hogy korábban versenyszerűen sportolt, vagy stresszes állása van, ahol az állandó versenyzés és túlélés a természetes. A jógaórán olyan értelmes versenyezési lehetőséged kapsz, amelyben anélkül fejleszted a testedet és az elmédet, hogy agresszív lennél magadhoz, vagy másokhoz.

 

Mire jó, miből áll?

A jóga nem csak a testre hat, hanem ugyanúgy a szellemre is.A jóga arra tanítja az elmédet, hogy mindig nyugodt és zavartalan maradjon, különösen stresszhelyzetben.A jógában nagyon sok szerep jut a légzésnek. Különböző légzéstechnikákat külön gyakorlunk, melyek nagyon jó hatással vannak az egész testre és a lélekre. A jóga során különböző úgynevezett ászanákat, vagyis különféle testhelyzeteket gyakorlunk. Az egyik cél  ezek minél szebb kivitelezése, a másik pedig, az ászanákban történő minél jobb ellazulás.

 

Az Férfi jóga óra 60 perc heti 2 alkalommal a Yogaflow stúdióban Sztázics Edittel.

Várlak szeretettel.